TEKİRDAĞ / ÇORLU - Zübeyde Hanım Anaokulu

Mrt

Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Programı Farkındalık Faaliyetleri kapsamında aşağıdaki dökümanlardan faydalanabilirsiniz.

Mrt

İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yılında İstiklâl şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuza gelen yazar Süreyya Ülkü Güler, kahramanımız İnci ve velimize katkıları için teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap okumaya yönelik sunum yapıldı.

Ara

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında velilerimize yönelik proje bilgilendirilmesi yapılarak aile mektupları gönderildi.

Okul öncesi kademesi eylem planı doğrultusunda aile ve çocukların birlikte yer alacağı etkinlikler gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin portfolyo sunumları gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi saygı ve rahmet ile andık. Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına anlam katan İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yıl dönümünü ve milli şairimiz  Mehmet Akif Ersoy'u sevgi, saygı ve rahmetle andık.