TEKİRDAĞ / ÇORLU - Zübeyde Hanım Anaokulu

May

Okul bünyesinde gerçekleştirilen tüm proje ve etkinliklerin öğretmenler tarafından genel değerlendirilmesinin yapılması ve ortaya çıkan ürünlerin sergilenmesi.

May

Öğrencilerimizde milli manevi duyguları geliştirmek ve pekiştirmek için Çorlu Atatürk Evi gezisi düzenlendi.

May

Eğitim öğretim yılı boyunca değerler eğitimi kapsamında panolar hazırlandı. Günlük eğitim akışlarında ve aylık planlarda değerler eğitimine yer verildi.

May

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında okulumuzda "Yürüyorum, Koşuyorum, Sağlıklı Büyüyorum" projesi yürütülmektedir.

Nis

Okul öncesi öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri arasında eğitimde birliği desteklemek ve okulöncesinden ilkokul kademesine geçiş sürecini kolaylaştırmak amacıyla öğrencilerin ilkokul hazırbulunuşluk düzeylerini destekleyecek bir etkinliğin düzenlenmesi.

Nis

Okul velileri ile öğrencilere yönelik, Çocuk Haftası'nda okulumuz bahçesinde şenlik düzenlendi.

Mrt

Rehberlik servisi tarafından doğal afet konulu çalışmanın tamamlanması ve etkinlik düzenlenmesi.

Mrt

Okulumuzda "Algoritmik Düşünüyorum , Sorunları Çözüyorum" isimli E Twinning Projesi yürütülmektedir.

Mrt

Okulumuz sınıf ve çok amaçlı salonunda spor, kavram, fen doğa , müzik , beceri ve kitap sokakları oluşturuldu. Oluşturulan bu alanlarda bulunan materyaller çocuklara tanıtıldı ve yarışmalar yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Albeert Einstein, Picasso, Graham Bell, Piet Mondrian gibi bilim adamları ve ressamlara yönelik sunumlar yaptı. Sanat etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz öğrencilerine meslek tanıtımına yönelik etkinlikler düzenlendi. Ayrıca öğrencilerimiz, arkadaşlarına aile bireylerinden birine ait bir mesleğin sunumunu yaptı.